FC Groningen
0 – 0
Feyenoord

'Galatasaray richt blik serieus op Feyenoorder Jørgensen'

'Galatasaray richt blik serieus op Feyenoorder Jørgensen'

23 januari 2021 – Galatasaray heeft serieuze interesse in Feyenoord-aanvaller Nicolai Jørgensen (30). Door de komst van Lucas Pratto (32) heeft Dick Advocaat opeens drie centrumspitsen tot zijn beschikking in de A-selectie en is het verhuren van de aanvaller een optie geworden. Vanuit Turkije zou concrete interesse zijn in de diensten van Jørgensen.



De Turkse journalist Salim Manav, werkzaam voor onder andere medium Ajansspor, maakt melding van het feit dat de Turkse topclub de peilen heeft gericht op Jørgensen. Trainer Fatih Terim is positief over de Deense aanvaller en heeft de spits bekeken tegen Ajax. In De Klassieker maakte hij een goede indruk en heeft hij de Turkse leiding overtuigd om hem daadwerkelijk te halen.

Lees ook: 'Feyenoord overweegt verhuren van Jørgensen nog altijd'

Of het gaat over een huur- of koopdeal, is onbekend. Eerder kwam naar buiten dat Feyenoord overweegt om Jørgensen te verhuren, omdat Pratto werd gehaald en Robert Bozenik op de weg terug is wat fitheid betreft. Dylan Vente en Naoufal Bannis staan op de nominatie om verhuurd te worden. Galatasaray had eerst de ogen gericht op Mustafa Muhammed, maar de Egyptische spits bleek onhaalbaar.

Het is onbekend of Feyenoord wil meewerken aan een verhuur van Jørgensen. De Deen heeft met Pratto weliswaar een extra concurrent, maar die maakt nog geen geweldige indruk sinds zijn komst, terwijl Jørgensen een steeds betere indruk maakt na een heel slechte periode. In 137 wedstrijden maakte hij tot dusver 55 goals en gaf hij 23 assists.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 24 februari 2021

  2. dinsdag 23 februari 2021