Van Damme (37) zoekt nog enkele weken naar een nieuwe club

Van Damme (37) zoekt nog enkele weken naar een nieuwe club

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 januari 2021 – Jelle Van Damme (37) zit sinds het faillissement van Lokeren al bijna een jaar zonder club. De centrale verdediger hoopt ondanks zijn leeftijd echter nog altijd een nieuwe club te vinden. "Ik heb me een deadline gesteld: het einde van de wintertransferperiode. Als ik dan niets heb, stop ik er liever mee."

Dat vertelt de oud-Ajacied tegenover La Dernière Heure. Van Damme heeft aanbiedingen gehad van Standard Luik ("Er bestonden twijfels over mij binnen de sportieve leiding") en Moeskroen en KV Kortrijk. Toch besloot hij de laatste twee clubs in België ook af te wijzen.

Lees ookVan Damme (36) zoekt nieuwe club: "Nog nooit zo fit geweest"

"Ik had ook kunnen tekenen voor Moeskroen of KV Kortrijk en in het buitenland. Als ik alleenstaande was geweest, zou ik daarop zijn ingegaan. Maar ik ben te oud om het leven van mijn kinderen zo drastisch te veranderen", legt de 32-voudig international uit. Hij houdt er rekening mee dat hij zal moeten stoppen. "Ik heb me al maandenlang mentaal kunnen voorbereiden om er een punt achter te zetten."

Reacties

gerelateerd