Koster stapt niet op ondanks nieuwe dreun tegen PEC

Koster stapt niet op ondanks nieuwe dreun tegen PEC

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 januari 2021 – Hoewel Willem II een dramatisch seizoen doormaakt en vrijdagavond mede door een ongelukkig optreden van de arbiter een volgende tik kreeg in eigen huis tegen PEC Zwolle (1-3), is Adrie Koster vastbesloten om niet zelf op te stappen. De oefenmeester die vorig seizoen nog zo succesvol was, blijft strijdbaar, ondanks de tegenslagen en de huidige degradatieplek. "Ik ga zelf het bijltje er niet bij neerleggen."

Dat zei de oefenmeester over zijn eigen positie tegenover het Brabants Dagblad. "Als ik zie hoe de ploeg nog steeds knokt voor elke meter dan gaat dat niet gebeuren", verduidelijkte Koster, die wel af en toe moedeloos wordt van de moeilijke situatie van Willem II. "Ja, zeker in de situatie waarin wij nu verkeren, dan komt alles extra hard aan."

Lees ook: Woede bij Willem II om rood Wriedt: "Rekende op VAR"

De oefenmeester had over de rode kaart voor Kwasi Wriedt – die de nederlaag tegen PEC Zwolle inleidde – ook een duidelijke mening. "Otschi Wriedt speelt de bal, maakt een natuurlijke beweging en zijn voet moet toch ergens neerkomen. Die jongen van?PEC is gewoon te laat, zet zijn voet ertussen en krijgt die van Otschi tegen zijn enkel. Er was totaal geen intentie. Ik vond het opmerkelijk hoe snel die rode kaart werd getrokken en nog vreemder hoe snel de VAR ermee akkoord ging", aldus de coach. "Er zijn doelpunten waarvan je meteen ziet dat er niets mis mee is die langer door de VAR worden bekeken dan dit moment."

gerelateerd