Woede bij Willem II om rood Wriedt: "Rekende op VAR"

22 januari 2021, 23:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dankzij de openingsgoal van Kwasi Wriedt dacht Willem II eindelijk weer eens een overwinning te gaan boeken, maar diezelfde Wriedt werd nog voor rust van het veld gestuurd. Reden was een dubieuze rode kaart voor de spits, die zijn been zonder opzet op de enkel van PEC-spits Mike van Duinen plantte.

Willem II gaf de voorsprong met tien man volledig uit handen. Het frustreerde de geplaagde coach Adrie Koster. "Tot dat moment hadden we de wedstrijd redelijk onder controle, maar het kantelde volledig", zei Koster bij ESPN. De coach trok de rode prent in twijfel. Ïn mijn optiek was het geen opzet. Hij passt de bal en moet zijn voet ergens neerzetten. Wat ik op dat moment dacht? Dat de VAR de beslissing wel zou corrigeren."

Dat gebeurde niet, tot ongeloof van captain Jordens Peters. "Het is een voetbalmoment. Erg ongelukkig, maar je kan je voet op zo'n moment niet terugtrekken. Dit is absoluut geen rode kaart." Peters sprak van een zware dreun, die zijn ploeg te verwerken kreeg. Door de nieuwe tik zakten de Tilburgers naar de zeventiende plaats in de Eredivisie. De achterstand op de veilige vijtiende plaats bedraagt vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen