Reza held van Zwolle: "Nooit aan mezelf getwijfeld"

Reza held van Zwolle: "Nooit aan mezelf getwijfeld"

22 januari 2021 – Met een fraaie hattrick ontpopte Reza Ghoochannejhad zich tot de held van PEC Zwolle. Als invaller schoot hij driemaal raak tegen Willem II, waardoor hij zijn ploeg aan de overwinning én een stevige plek in de middenmoot hielp. Na afloop kon hij zijn geluk niet op.Nooit eerder scoorde een invaller tweemaal als invaller een hattrick. Reza Ghoochannejhad kreeg het voor elkaar, nadat hij vorig seizoen ook al viermaal toesloeg tegen RKC Waalwijk. Maar met de status van supersub is hij niet blij. "Je moet voorzichtig zijn, anders ben je ineens een supersub. Dat wil ik ook niet", aldus de goedlachse spits na afloop van de wedstrijd.

Ghoochannejhad genoot van de wedstrijd. "Vandaag was het echt nodig", vervolgde hij voor de camera van ESPN. "Doelpunten maken is altijd lekker, vandaag kreeg ik gelukkig wat meer tijd om het te laten zien."Ghoochannejhad mocht eindelijk weer eens zijn opwachting maken. "Dit bedoel ik niet arrogant, maar ik heb nooit aan mezelf getwijfeld. Ik heb een fase niet gespeeld, daarmee moet je zien te dealen. Natuurlijk heb ik daar regelmatig de pest in, maar het is niet anders."

Aanvoerder Bram van Polen was eveneens blij met de bijdrage van de spits. "Toevallig heb ik afgelopen week nog met de trainer gebeld om te zeggen dat ik vind dat hij meer kansen verdient. Die jongen doet het fantastisch op de trainingen, mooi dat het er nu uitkomt." Trainer John Stegeman loofde de aanvaller ook. "Hij kent zijn rol, dan is het heel knap wat hij laat zien. Zeker als je het, zoals hij, van invalbeurten moet hebben."

Meer nieuws

  1. donderdag 4 maart 2021

  2. woensdag 3 maart 2021