Vier zeges op rij voor Vitesse: "Elke overwinning is een prestatie"

Vier zeges op rij voor Vitesse: "Elke overwinning is een prestatie"

22 januari 2021 – Ook in 2021 loopt het uitstekend bij Vitesse. De Arnhemmers wonnen al vier duels op rij en staan er uitstekend bij in de top. De ploeg van Thomas Letsch bezet de tweede positie en heeft drie punten minder dan Ajax. Zaterdag wacht een nieuwe uitdaging, tegen FC Groningen.Die ontmoeting nelooft een lastig duel te worden voor Vitesse, aangezien Groningen zesde staat. "Ik ben enorm tevreden met de plek waar we nu staan. Dat is zeker niet vanzelfsprekend. Het is elke keer weer een prestatie als we de drie punten binnenslepen", telt Letsch zijn zegeningen bij Omroep Gelderland. Wat ook meehelpt, is dat dit weekend alle spelers inzetbaar zijn.

Thomas Buitink is er uiteraard niet meer bij. De spits werd vrijdag verhuurd aan PEC Zwolle. "En dus is het een win-win situatie", zegt Letsch. "Hij kan daar aan zijn vertrouwen werken en komt dan beter terug bij ons. Natuurlijk wil je zo veel mogelijk opties hebben in je groep, maar we hebben ook nog Tannane en Gong en die voorin kunnen spelen. Net als Noah Ohio die erbij is gekomen."

Oussama Tannane is dit seizoen één van de vaste uitblinkers bij Vitesse en scoorde dit seizoen al vijf keer. De impulsen moeten tegen Groningen dan ook weer van hem komen. "Ik ben er heel blij mee dat het zo lekker loopt. Het hadden er misschien nog meer kunnen zijn, maar ik ben er zeer tevreden over hoe het nu gaat", vertelt de 26-jarige spelmaker op de clubwebsite.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 1 maart 2021

  2. zondag 28 februari 2021