ADO vol vertrouwen richting degradatiekraker tegen Emmen

22 januari 2021, 16:16

ADO Den Haag speelt zaterdag misschien wel een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. In eigen huis ontvangt de degradatiekandidaat hekkensluiter FC Emmen, dat de punten net zo hard nodig heeft. De twee laagvliegers gaan met elkaar de strijd aan om de drie punten te veroveren. Bij ADO is er vertrouwen op een goed resultaat.

De Hagenaars hadden tegen het sterke Vitesse en AZ minstens een gelijkspel verdiend. De Alkmaarders wonnen afgelopen week pas in extremis van ADO, terwijl ook Vitesse in de beker door het oog van de naald kroop. "We hadden zeker weten meer verdiend", constateert trainer Ruud Brood voor de camera van ADO TV. "Maar tegen sterke tegenstanders moet je ook een beetje geluk hebben.

Tegen FC Emmen dient zijn ploeg zich wél te belonen.. "Je ziet dat het spel al behoorlijk is, we moeten er alleen meer mee doen. Maar morgen maakt dat minder uit, als de drie punten maar in Den Haag blijven." Want zo'n overwinning is van cruciaal belang, weet ook Brood. "We kunnen een directe concurrent wegzetten, maar we hebben sowieso de punten nodig." Op de langdurig geblesseerde Peet Bijen na lijkt Brood over iedereen te kunnen beschikken. Wel is het de vraag of later ingestroomde spelers, zoals Daryl Janmaat, fit genoeg zijn.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen