FC Groningen
0 – 0
Feyenoord

Marsman naar Ajax? "Hij bewijst dat hij topclubwaardig is"

Marsman naar Ajax? "Hij bewijst dat hij topclubwaardig is"

22 januari 2021 – De teleurstelling was groot bij Feyenoord, toen Justin Bijlow geblesseerd raakte. De talentvolle doelman werd tot dusver echter uitstekend vervangen door Nick Marsman, die ook op voormalig international Ed de Goeij een goede indruk maakt.De Goeij keepte tussen 1990 en 1997 bij Feyenoord en houdt de verrichtingen van zijn oude club nog altijd in de gaten. De oud-keeper is zeer te spreken over Marsman. "Hij begon aarzelend, maar inmiddels doet die jongen het uitstekend. Al kan dit natuurlijk niet los worden gezien van de aanwezigheid van Malacia, Geertruida, Senesi en Spajić. Elke keeper zou dat soort spelers voor zich wensen", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Als Bijlow weer fit is, is de vraag of hij zijn plek direct weer terugkrijgt nu Marsman het zo goed doet. "Lastig. Kijk, ik weet niet wat de afspraken zijn bij Feyenoord. Als tegen Bijlow is gezegd dat hij de onbetwiste nummer één is, dan is het logisch dat hij de plek van Marsman weer inneemt. Maar kijk je puur naar hoe Marsman presteert, dan is er geen aanleiding om hem eruit te halen."

Marsman heeft aangegeven dat hij tevreden is bij Feyenoord, maar ook dat hij graag iedere week wil spelen. De aanwezigheid van Bijlow bemoeilijkt dat echter. Moet hij zijn verbintenis dan ook wel verlengen? "Ik snap dat een keeper van dertig wekelijks wil spelen. En als dit niet bij Feyenoord kan, vind ik het logisch dat hij verder kijkt. Kijk, Remko Pasveer doet het dit seizoen uitstekend bij Vitesse. Maar hij is ook al 37 jaar, hè. Wie weet zoeken ze in Arnhem nog wel een eerste doelman. En wat gebeurt er met André Onana bij Ajax? Of Marsman hem zou kunnen vervangen in Amsterdam? Hij bewijst bij Feyenoord in elk geval dat hij topclubwaardig is."

FCUpdate.nl volg je nu ook op Instagram!

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 24 februari 2021

  2. dinsdag 23 februari 2021