NEC hoopt op Vitesse, maar niet meteen in kwartfinale

22 januari 2021, 09:03

NEC stuntte donderdag in de KNVB Beker door ten koste van Fortuna Sittard door te stoten naar de laatste acht. In de kwartfinale zouden de Nijmegenaren zomaar Vitesse kunnen treffen. De kans is 25 procent dat de Gelderse clubs elkaar tegenkomen in de kwartfinale. Trainer Rogier Meijer ziet het affiche wel zitten, maar het liefst pas later in het toernooi.

"Ik bedenk me dat het jammer zou zijn die wedstrijd dan zonder publiek te spelen. Dus moet het misschien maar de halve finale worden. Dat is beter", glimlacht Meijer in een onderhoud met Omroep Gelderland. NEC kwam tegen Fortuna Sittard na een uur op een 0-1 achterstand, maar sleepte via Rangelo Janga een verlenging uit het vuur. Daarin trokken de Nijmegenaren aan het langste eind.

"De jongens mogen hier trots op zijn", zegt Meijer. "Er zat alles in eigenlijk en het kon ook alle kanten op. Dit was wat dat betreft een echte bekerwedstrijd. Ook het weer zat mee", vervolgt de oefenmeester, die als voormalig middenvelder wel vaker dit soort wedstrijden heeft gespeeld. "Klopt, ik had hier zelf ook wel zin in gehad om nog mee te doen."

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen