Giakoumakis verwelkomt met Donis landgenoot bij VVV

22 januari 2021, 09:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

VVV-Venlo staat op het punt Christos Donis over te nemen van Ascoli. De 26-jarige Griekse middenvelder komt op huurbasis over uit de Serie B. De Italiaanse club heeft de tijdelijke overgang van Donis zelfs al wereldkundig gemaakt.

Een bevestiging van VVV-Venlo ontbreekt echter nog. Hans de Koning liet donderdagavond na afloop van de bekerzege tegen Go Ahead Eagles (1-0) wel los dat de kans groot is dat Giorgos Giakoumakis binnenkort een landgenoot mag verwelkomen op het trainingsveld. "Ik heb begrepen dat we heel ver zijn en er nog wat kleine puntjes op de i gezet moeten worden, maar het ziet er goed uit", vertelde hij bij ESPN.

De Koning omschrijft Donis als een dynamische middenvelder, met body en een goed loopvermogen. De drievoudig Grieks international begon zijn loopbaan bij Panathinaikos en maakte afgelopen zomer de overstap naar Ascoli. In Italiaanse dienst kwam hij dit seizoen tot slechts zes optredens, waardoor hij zijn heil tijdelijk elders mag zoeken.

Donis wordt de derde winteraanwinst van VVV-Venlo. De club versterke zich eerder met Leon Guwara (FC Utrecht) en Kristopher Da Graca (IFK Göteborg).

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen