Gisteren gemist: Barcelona en Atlético winnen, Liverpool niet

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 21 januari.

Familie Nouri spant bij KNVB arbitragezaak aan tegen Ajax

De familie van Abdelhak Nouri heeft bij de KNVB een arbitragezaak aangespannen tegen Ajax. Het is de Amsterdammers nog altijd niet gelukt om een oplossing te vinden met de familie; meerdere gesprekken met familie en juristen hadden niet het gewenste effect. Donderdag heeft de familie een arbitragezaak aangespannen tegen de Amsterdamse club, melden de advocaten.

Crisis bij Liverpool: verlies van Burnley, Anfield-reeks ten einde

Het is momenteel crisis bij Liverpool. De voorgaande vier Premier League-duels leverden al geen overwinning op en ook Burnley kon op het eigen Anfield Road niet worden verschalkt. Door een late goal van Ashley Barnes gingen de bezoekers er zelfs met een 0-1 overwinning vandoor. De achterstand van de nummer vier van de competitie op Manchester United loopt zodoende weer op.

VVV klopt Go Ahead en meldt zich als laatste in kwartfinale

Veel wisselingen in het basisteam hebben niet voor een nederlaag van VVV-Venlo gezorgd. Ook de tweede keus kon donderdag afrekenen met Go Ahead Eagles, al ging het met pijn een moeite. Een heerlijke knal voor rust was voldoende om de kwartfinales te bereiken: 1-0. Het is voor het eerst in 25 jaar tijd dat VVV weer eens dat stadium van de beker haalt.

Barça ontdoet zich pas na verlenging van Cornellà

De Copa del Rey is een toernooi gebleken waarin veel stunts mogelijk zijn. Atlético Madrid en Real Madrid werden al uit het toernooi gekegeld door derdedivisionist en ook FC Barcelona heeft donderdag een lastige avond gehad. Pas na verlenging werd er met 0-2 gewonnen van Cornellà, dat twee niveau's lager actief is in Spanje.

Atlético rekent dankzij Suárez af met scorende doelman

Door een treffer van Eibar-keeper Marko Dmitrovic kwam Atlético Madrid donderdagavond op achterstand, maar door toedoen van Luis Suárez had de koploper alsnog het laatste woord in het La Liga-duel. De aanvaller scoorde twee keer, waaronder met een panenka in de slotfase: 1-2.