Atlético rekent dankzij Suárez af met scorende doelman

21 januari 2021, 23:35   Bijgewerkt: 21 januari 2021, 23:40

Door een treffer van Eibar-keeper Marko Dmitrovic kwam Atlético Madrid donderdagavond op achterstand, maar door toedoen van Luis Suárez had de koploper alsnog het laatste woord in het La Liga-duel. De aanvaller scoorde twee keer, waaronder met een panenka in de slotfase: 1-2.

Het opvallendste moment vond plaats in minuut twaalf. Toen werd Jan Oblak namelijk voor schut gezet door Marko Dmitrovic. De keeper van Eibar legde aan voor een strafschop en benutte die. Oblak dook de verkeerde hoek in en werd dus verschalkt door zijn collega. De keeper mocht het na drie gemiste penalty's van Eibar nu eens proberen en maakte zijn eerste goal van zijn loopbaan.

Atlético had het lastig, maar mocht zich gelukkig prijzen met Suárez. Vijf minuten voor tijd scoorde hij de gelijkmaker en was na rust ook de man die de 1-2 maakte. Hij deed dat vanaf de penaltystip in de 89ste minuut. Ditmaal zorgde hij ervoor dat Dmitrovic in het stof moest bijten. Met een schitterende panenka hielp Suárez zijn ploeg aan een 1-2 zege. De Uruguayaan stevent met zijn nieuwe club zodoende hard af op een knappe landstitel. Het gat met Real Madrid is zeven punten. Bovendien heeft de koploper nog een duel in te halen. De titel zit er dus echt in voor Los Colchoneros.

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen