Heracles heeft spits te pakken en huurt Kutucu van Schalke

21 januari 2021, 18:34

Niet Joshua Zirkzee, maar Ahmed Kutucu is de nieuwe spits van Heracles Almelo. De twintigjarige aanvaller wordt gehuurd van Schalke 04, waar Klaas-Jan Huntelaar dus een concurrent minder zal hebben. Heracles wilde graag een nieuwe spits strikken en heeft die in de persoon van de tweevoudig international van Turkije nu gevonden.

Kutucu speelde sinds zijn elfde bij Schalke en maakte in 2018 zijn debuut in het eerste. In totaal kwam hij tot liefst 52 wedstrijden voor de hekkensluiter van de Bundesliga. Hij kwam daarin tot zes doelpunten en vier assists. Hij kiest er bewust voor om bij Heracles aan de slag te gaan. "Ik heb goede gesprekken gehad met de club, weet waar Heracles Almelo voor staat en wat ze zoeken in een spits. Ik wil zo veel mogelijk spelen en doelpunten maken om het team te helpen. Ik kan niet wachten om te beginnen."

Het was geen geheim dat Heracles graag een nieuwe spits wilde strikken, die de concurrentie met Sinan Bakis aan moet gaan. De aanvaller stelt vooralsnog, ondanks een hattrick tegen FC Emmen, teleur. Technisch directeur Tim Gilissen: "We hadden aangegeven onze aanval te willen versterken als zich een goede mogelijkheid zou voordoen. Met het vastleggen van Kutucu zijn we daarin geslaagd. Hij is een speler die voor zijn leeftijd al veel ervaring heeft op het hoogste niveau. Hij kiest bewust voor Heracles Almelo om zich hier te laten zien. Daar zijn we trots op. We kijken uit naar een mooie samenwerking."

[a,https://www.instagram.com/fcupdate_nl/?hl=nl,_blank,

FCUpdate.nl volg je nu ook op Instagram!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen