Groningen neemt afscheid van Puma en gaat verder met Robey

21 januari 2021, 16:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een nieuwe kledingsponsor voor FC Groningen. De Eredivisie-club neemt na dit seizoen namelijk afscheid van Puma, dat de afgelopen vier jaar de kleding van de club verzorgde. Groningen stapt over naar Robey.

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Robey de kleding van Groningen voor zijn rekening gaan nemen. Er is een contract voor vier seizoenen getekend. Robey is een oude bekende in Groningen en was al twee keer eerder kledingsponsor van Groningen. Dat was het geval tussen 1982 en 1985 en tussen 2015 en 2017. Groningen won met Robey als kledingsponsor de beker en dus zijn er nog altijd goede herinneringen aan het merk.

Groningen beleeft komend seizoen een jubileum, aangezien de club dan vijftig jaar bestaat. "Met Robey hebben we een sportkledingpartner aan ons weten te binden die op de eerste plaats hoogwaardige kwaliteit kleding waarborgt voor onze eerste selectie en Opleiding", aldus manager partnerships Bastiaan Fehrman van FC Groningen. "Daarnaast zijn we zeer blij met de toewijding van Robey aan andere projecten binnen onze club, die in relatie staan tot ons beleidsplan 'Samen naar de Grote Markt'. Hiermee ondersteunt Robey onze ambities, bijvoorbeeld op maatschappelijk vlak."

[a,https://www.instagram.com/fcupdate_nl/?hl=nl,_blank,

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!]  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen