Den Bosch hoopt op Sneijder: "Liefst met Van Nistelrooy"

Den Bosch hoopt op Sneijder: "Liefst met Van Nistelrooy"

21 januari 2021 – Bij FC Den Bosch staan de deuren wagenwijd open voor Wesley Sneijder. Deze week kwam het nieuws naar buiten dat de recordinternational mogelijk aan de slag gaat bij de hekkensluiter van de Eerste Divisie. In welke rol, is nog niet duidelijk. Zeker is wel dat technisch manager Jan Gösgens erg blij zou zijn met zijn komst.Sneijder zou samen met ondernemer Ebert Dollevoet, directeur van Top Events en momenteel al sponsor van de hekkensluiter van de Eerste Divisie, in gesprek zijn om de club te helpen. Hoe dat eruit gaat zien, is nog niet helder. "Ik kan er niet zoveel over vertellen, behalve dat ik het toejuich dat er mensen zijn die de club willen helpen. Ik juich het alleen maar toe. Wat ik zeker toejuich, is dat oud-spelers clubs gaan helpen. Ik vind dat dat in Nederland al veel te weinig gebeurt", zegt Gösgens tegen ESPN.

"Het liefste zou ik zien dat Wesley Sneijder het met bijvoorbeeld Ruud van Nistelrooy gaat doen. Dat is een icoon hier van deze club. We moeten perspectief hebben. Iedereen accepteert dit seizoen voor een jaartje, maar er moet een stip op de horizon komen dat we weer vooruit kunnen. Want dit houden de supporters, sponsoren en ook wij binnen de organisatie geen jaren vol. Als Wesley de club wil helpen, op welke positie dan ook, dan moeten we dat gewoon toejuichen. Ik ben er alleen maar positief over."

"Er worden gesprekken gevoerd met partijen uit binnen- en buitenland", vertelde Peter Poirters, de financiële man in de Raad van Commissarissen bij FC Den Bosch, over een mogelijke overname van FC Den Bosch, dat al veel langer op zoek is naar een externe geldschieter. Eerder was Kakhi Jordania nadrukkelijk verbonden aan de club, maar de KNVB zette door zijn overname uiteindelijk een streep. Daarover en over de afwikkeling van die zaak volgt nog een rechtszaak in maart.

FCUpdate.nl volg je nu ook op Instagram!

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 2 maart 2021