'Fenerbahce wil Idrissi verlossen van bijrol bij Sevilla'

'Fenerbahce wil Idrissi verlossen van bijrol bij Sevilla'

21 januari 2021 – Fenerbahce kijkt met bovengemiddelde interesse naar de situatie van Oussama Idrissi. De Turkse topclub is op zoek naar een vleugelspeler en is daarbij uitgekomen bij de ex-Eredivisionist. Idrissi komt bij Sevilla nauwelijks in de plannen voor en kan zomaar eens de nieuwe medespeler van Mesut Özil worden.

Fenerbahce zou Idrissi volgens de krant Fanatik dolgraag willen huren van Sevilla, de club die in de zomer nog twaalf miljoen euro neerlegde voor de aanvaller van AZ. In de Eredivisie was Idrissi uitgegroeid tot een van de beste buitenspelers van de Nederlandse velden, maar dat helpt hem voorlopig nog niet bij zijn nieuwe avontuur in Spanje.

Bij de subtopper is zijn speeltijd namelijk zeer beperkt. Idrissi kwam dit seizoen pas negentien minuten in actie in La Liga. Ondanks het feit dat hij wel al diverse basisplaatsen kreeg in de Champions League en de Copa del Rey, zal hij ongetwijfeld niet blij zijn met zijn huidige situatie. De ex-buitenspeler van Feyenoord en FC Groningen tekende in de zomer een contract tot medio 2025 in Sevilla.

gerelateerd