Linssen: "Ik moet niet piepen en gewoon keihard werken"

Linssen: "Ik moet niet piepen en gewoon keihard werken"

20 januari 2021 – Bryan Linssen is blij dat hij als invaller weer belangrijk kon zijn voor Feyenoord. Na een moeizame eerste helft, die in 1-1 eindigde, schoot hij namens zijn ploeg na rust de bevrijdende 2-1 binnen. Het was zijn eerste treffer na zijn hattrick tegen sc Heerenveen, waarna hij opvallend genoeg op de bank was beland.Dat had te maken met de terugkeer van Luis Sinisterra, die na lang blessureleed zijn plek als linksbuiten heroverde, en het aantrekken van een extra concurrent in de spits in de vorm van Lucas Pratto. "Ik zit de laatste weken op de bank en als je dan minuten mag maken, moet je laten zien waartoe je in staat bent. Voor mij is dat doelpunten maken. Het is fijn dat ik dat vandaag doe en dat dat belangrijk was", zei Linssen achteraf tegenover ESPN.

Linssen kende een moeizame eerste seizoenshelft bij Feyenoord, maar wist in de laatste wedstrijd van 2020 de ban te breken met een hattrick tegen Heerenveen. Vreemd genoeg belandde hij juist na die wedstrijd op de bank. "Ik ben er best kalm mee omgegaan, maar je baalt natuurlijk wel. Ik moet ook eerlijk zeggen: hij had bijna de hele eerste seizoenshelft reden om me te wisselen, maar na die hattrick had ik zoiets van: nu kan hij me er niet uithalen. En dan doet hij het."

"Ik heb er tegen de trainer niks van gezegd", vervolgde de aanvaller. "Ik weet wat voetbal is en hoe de wetten zijn. Ik zit ook niet bij de minste club. Ik moet niet piepen en gewoon keihard werken. Op momenten als vandaag moet ik het dan laten zien. Ik denk dat ik belangrijk was."

Lees ook: Feyenoord komt zwakke start te boven en pakt kwartfinale-ticket

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 maart 2021

  2. donderdag 4 maart 2021

  3. woensdag 3 maart 2021