Atalanta verspeelt punten na tegendoelpunt na 25 seconden

Atalanta verspeelt punten na tegendoelpunt na 25 seconden

20 januari 2021 – Atalanta heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Udinese (1-1). Al na 25 seconden lag de bal voor het eerst in het doel. Het bleek geen voorbode voor een doelpuntrijke wedstrijd te zijn.Toen om 15.00 uur het eerste fluitsignaal klonk, stonden drie Nederlanders op het veld van de Dacia Arena. Marvin Zeegelaar bij de thuisploeg en Hans Hateboer en Marten de Roon bij de bezoekers. Thomas Ouwejan, Bram Nuytinck en Sam Lammers kwamen helemaal niet aan spelen toe. Halve Nederlander Robin Gosens viel in de tweede helft in bij Atalanta.

De wedstrijd was nog geen minuut oud toen de 0-1 viel. Met een fraai stiftje opende Roberto Pereyra razendsnel de score, waardoor Atalanta meteen in de achtervolging moest. De gelijkmaker viel vlak voor rust. Met enig fortuin kreeg Luis Muriel in het strafschopgebied de bal mee, waarna hij doelman Juan Musso kansloos liet.

Het lukte Atalanta in de tweede helft niet om de 1-2 te forceren, waardoor de ploeg van trainer Gian Piero Gasperini genoegen moest nemen met een punt. In de Serie A bezet Atalanta nu de vijfde plaats. Udinese staat vijftiende.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 maart 2021

  2. donderdag 4 maart 2021

  3. woensdag 3 maart 2021