ADO Den Haag verrast met halen van extra keeper

ADO Den Haag verrast met halen van extra keeper

20 januari 2021 – ADO Den Haag heeft woensdagmiddag opnieuw een winteraanwinst gepresenteerd. Keeper Martin Fraisl heeft een contract getekend voor de rest van dit seizoen. De 27-jarige Oostenrijker was transfervrij na zijn vertrek eind december bij Tweede Bundesliga-club SV Sandhausen. Robert Zwinkels en Luuk Koopmans zijn de huidige eerste en tweede keepers van de Hofstedelingen."De staf en het management zijn content met het binnenhalen van een extra doelverdediger. Met deze aanvulling in de selectie komen we in de cruciale fase van het seizoen minder snel voor verrassingen te staan", licht Martin Jol, hoofd van het technisch hart, de opmerkelijke komst van Fraisl toe. Met Koopmans heeft de club immers een betrouwbare eerste keuze, hetzelfde geldt voor stand-in en clubicoon Zwinkels. En afgelopen zomer werd afscheid genomen van dure krachten, om geld te besparen. 

De keeper, die eerder speelde bij onder andere SU Wolfsbach, USC Seitenstetten, SV Sierning, Wiener Sportklub, SC Wiener Neustadt en Floridsdorfer AC, is zelf blij in Den Haag te zijn. "Ik ben een doelman die vertrouwen uitstraalt en vastberaden is, maar soms ook een beetje gek kan zijn", stelt hij zichzelf voor op het clubkanaal van ADO Den Haag. In zijn periode bij Florisdorfer AC maakte de goalie - net als Koopmans dit seizoen - een doelpunt. 

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!

"Ik slaag er ook wel vaak in om rustig te blijven in lastige situaties. ADO Den Haag zit ook in een moeilijke periode, maar ik ben ervan overtuigd dat we de club er met zijn allen in kunnen houden", aldus Fraisl. Eerder werden Tomislav Gomelt, Daryl Janmaat, Marko Vejinovic en Juan Familia-Castillo al binnengehaald. Ook Gianni Zuiverloon werd al binnengehaald, maar hij kwam voor de winterstop al binnen in de Hofstad.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 8 maart 2021

  2. zondag 7 maart 2021