Van Dijk en Van de Donk in UEFA's team van het jaar

20 januari 2021, 13:05   Bijgewerkt: 20 januari 2021, 14:06

Virgil van Dijk en Daniëlle van de Donk hebben een fraaie onderscheiding ontvangen. Het duo is gekozen tot het UFEA's Team van het Jaar 2020, dat is gekozen door de fans. Bij de mannen vielen onder anderen Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong af bij de verkiezing, terwijl bij de vrouwen onder anderen Lieke Martens en Vivianne Miedema ontbreken.

Dat heeft de UEFA woensdag bekend gemaakt. Met Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar en Robert Lewandowski als voorste vier, zijn er weinig verrassingen bij de mannen. Van Dijk vormt achterin het centrum met Sergio Ramos en is daarin de enige afgevaardigde van Liverpool: Joshua Kimmiach, Alphonso Davies en keeper Manuel Neuer van Bayern München vormen namelijk verder de achterhoede. Kevin De Bruyne en Thiago Alcantara houden de eer hoog op het middenveld.

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!

Bij de vrouwen staan er met Penille Harder, keepster Sarah Bouhaddi en verdedigster Lucy Bronze ook veel bekende namen in het elfal. Bouhaddi troefde in december Sari van Veenendaal nog af als beste keeper van 2020 en staat ook volgens de fans in het beste elftal van 2020. Dat geldt dus ook voor Arsenal-speelster Van de Donk, die naast Miedema ook behoorlijk succesvol is in Noord-Londen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen