'Van Seumeren gaf na verlies tegen Vitesse uitleg in kleedkamer'

'Van Seumeren gaf na verlies tegen Vitesse uitleg in kleedkamer'

20 januari 2021 – Frans van Seumeren is afgelopen week in de kleedkamer geweest bij FC Utrecht. De grootaandeelhouder van de club sprak met de spelersgroep over de hoge verwachtingen van buitenaf en over trainer René Hake. De suikeroom stak daarbij vooral de hand in eigen boezem en nam de spelersgroep in bescherming na opnieuw een nederlaag.Dat schrijft Voetbal International. Dat alles gebeurde na de nederlaag tegen Vitesse (1-0), waarna de spelersbus later op de avond werd opgewacht door de eigen supporters. 'De betrokken grootaandeelhouder laat zich zelden in de kleedkamer zien, maar stapte nu wél naar voren. Niet om de selectie een veeg uit de pan te geven, maar vooral ook om de hand in eigen boezem te steken. Het was Van Seumeren die begin dit seizoen de wens uitsprak de vaderlandse top aan te vallen. Een extreem ambitieuze doelstelling die na elk puntenverlies als een boemerang terugkwam', schrijft het weekblad.

'In het gesprek met de spelersgroep legde de suikeroom uit dat die uitspraak voortkwam uit enthousiasme en niet bedoeld was om extra druk op te leggen. Tevens sprak hij nog maar eens het vertrouwen uit in de huidige selectie en trainer René Hake. De nadruk lag op commitment en vertrouwen op de ingeslagen weg', valt te lezen.

Lees ook: Van Seumeren over top-drie-uitspraak: "Vaak verkeerd uitgelegd"

De Domstedelingen hadden voor dit seizoen als doel om de topdrie van de Eredivisie te bestormen, maar staan nu slechts tiende en zijn al uitgespeeld in de beker. Wel werd er afgelopen weekend eindelijk weer eens gewonnen: Heracles Almelo werd verslagen. Het was de tweede zege onder Hake.

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 8 maart 2021

  2. zondag 7 maart 2021