Marsman en Unnerstall nog in ongewisse over toekomst

Marsman en Unnerstall nog in ongewisse over toekomst

20 januari 2021 – Nick Marsman (30, Feyenoord) en Lars Unnerstall (30, PSV) weten nog niet of zij hun aflopende contract gaan verlengen in de komende tijd. Beide doelmannen zijn in principe tweede keuze, maken als ze spelen een goede indruk en kunnen momenteel met andere clubs praten over een dienstverband voor vanaf het komende seizoen. Toch heeft geen van de dertigers al duidelijkheid. Toch zijn de situaties voor beide doemannen anders: Marsman heeft Feyenoord zelf vooralsnog in de wacht gezet. "Het is ook best een ingewikkelde situatie. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Feyenoord, helemaal nu ik wekelijks mag spelen. Maar Justin komt terug van zijn blessure. Dan is de situatie weer open", vertelt hij tegenover Voetbal International. De Rotterdammers lieten weten wel graag verder te maken met Marsman, die een goede indruk maakt de laatste maanden.

"Ik moet de komende tijd goed nadenken. Dat Feyenoord verder wil, is een groot compliment. Ik moet nu een goede afweging maken", stelt hij. "Ik heb nu de smaak te pakken. Daarbij ben ik nu dertig jaar. Op tijd heb ik kunnen laten zien wat ik kan, onder de druk die hoort bij een topclub. Voor mezelf is dat de grootste winst." In totaal kwam hij tot achttien duels namens Feyenoord.

Unnerstall: nog met niemand gesproken
Voor PSV-doelman Unnerstall geldt ook dat zijn verbintenis afloopt. Over zijn toekomst op lange termijn heeft de Duitser nog niet nagedacht, op korte termijn vertrekt hij ondanks een plek op de bank zeker niet. "Dat is allemaal voor later en ik heb nog met niemand gesproken. Ik wil eerst met PSV iets winnen en hoop de volgende wedstrijd in het bekertoernooi weer te spelen. Op dit moment heb ik het uitstekend naar mijn zin en zit ik bij een fijne club, waaraan ik mijn steentje wil bijdragen", verzekert hij tegenover het Eindhovens Dagblad.

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 25 februari 2021

  2. woensdag 24 februari 2021