'Feyenoord overweegt verhuren van Jørgensen nog altijd'

19 januari 2021, 21:46   Bijgewerkt: 19 januari 2021, 21:51

Feyenoord zou ondanks de goede wedstrijd van Nicolai Jørgensen de optie van het verhuren van de spits ook nog altijd in het achterhoofd hebben. Door de komst van Lucas Pratto (32) heeft Dick Advocaat opeens drie centrumspitsen tot zijn beschikking in de A-selectie. Jeugdspelers Dylan Vente (mogelijk naar PEC Zwolle) en Nafoual Bannis (FC Volendam) staan op de nominatie om te vertrekken, maar Jørgensen mogelijk dus ook.

Dat vertelt clubwatcher Martijn Krabbedam tijdens de Dickvoormekaar Podcast van Voetbal International. Omdat Pratto geen drie wedstrijden in een week vanaf de aftrap kon spelen, koos Advocaat in De Klassieker voor Jørgensen. De Deen maakte een prima indruk, maar mogelijk doet Feyenoord hem in deze transferwindow alsnog tijdelijk van de hand.

"Ik hoorde dat hij misschien wel verhuurd gaat worden en dat hij daar zelf ook niet onwelwillend tegenover staat. Dat kan nog steeds. Hij wil zelf natuurlijk meer spelen. Nu heeft hij tegen Ajax wel gespeeld, maar je weet nooit hoe het gaat in andere wedstrijden", vertelt Krabbedam over de situatie van de Deen, die een hele ongelukkige eerste seizoenshelft speelde.

Lees ook: 'Twente wil Narsingh van uitzichtloze situatie verlossen'

"Je hebt altijd te maken met de speler zelf. Je weet niet wat de afspraken zijn met hem. Maar het kan ook net zo goed zijn dat, na die wedstrijd van zondag, Advocaat zegt: "niks daarvan." Ze hebben ook nog Róbert Bozenik", weet de clubwatcher. De Slowaak is hard op de weg terug bij Feyenoord, nadat de hij afgelopen maanden met een voetblessure kampte. 

Volg FCUpdate.nl nu ook op Instagram

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen