Biseswar en Basacikoglu vinden nieuwe werkgever

Biseswar en Basacikoglu vinden nieuwe werkgever

19 januari 2021 – Diego Biseswar heeft dinsdag een nieuwe club gevonden. De buitenspeler van PAOK Saloniki is door de Griekse club voor de rest van dit seizoen verhuurd aan Apollon Limassol. De club uit Cyprus heeft geen koopoptie bedongen voor de aanvaller, die nog tot en met 2022 vastligt in Griekenland.Dat hebben beide clubs dinsdagavond bevestigd. De voormalig voetballer van onder andere Feyenoord, Heracles Almelo en De Graafschap kwam dit seizoen vooral als invaller binnen de lijnen namens PAOK, waar ook Lazaros Lamprou onder contract staat. Op Cyprus gaat de Nederlander samenspelen met onder andere Charlison Benschop, die een vaste basiskracht is bij Apollon Limassol.

Bilal Basacikoglu naar Gaziantep FK
Vanuit Turkije kwam er eerder vandaag (dinsdag) ook een bericht naar buiten over Basacikoglu. De voormalig Feyenoorder was transfervrij na zijn vertrek bij Trabzonspor en heeft bij Gaziantep FK een nieuw avontuur gevonden. Hij tekende een contract tot en met het einde van dit seizoen.

Basacikoglu – die eerder onder contract stond bij sc Heerenveen en Feyenoord – vertrok ruim twee jaar geleden voor anderhalf miljoen euro naar Kayserispor, maar die club kampte met financiële problemen, waardoor de aanvaller ondanks een doorlopend contract transfervrij kon vertrekken. Dat gebeurde ook bij Trabzonspor, waardoor dit zijn derde club in Turkije wordt.


gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 maart 2021

  2. donderdag 4 maart 2021

  3. woensdag 3 maart 2021