PSV start met Unnerstall, Baumgartl en Mauro Júnior in Volendam

19 januari 2021, 19:52

Lars Unnerstall (30) verdedigt dinsdagavond het doel van PSV in de KNVB Beker-wedstrijd tegen FC Volendam. De Duitse keeper is normaliter stand-in achter Yvon Mvogo, maar krijgt in het bekerduel het vertrouwen van Roger Schmidt. De oefenmeester stuurt verder een uiterst sterk het veld in tegenover Het Andere Oranje.

Ten opzichte van afgelopen weekend staan bijvoorbeeld aanvoerder Denzel Dumfries en aanvaller Donyell Malen weer in de basis bij PSV, waar verdediger Olivier Boscagli ontbreekt in de wedstrijdselectie. Daarom vormt Timo Baumgartl ditmaal het centrum met Jordan Teze, die tegen Sparta Rotterdam (3-5) nog als rechtsachter stond opgesteld.

Verder zijn er weinig verrassingen bij PSV, waar Malen en Noni Madueke de aanvallers vormen en Mauro Júnior op de flank staat. Onder anderen Erick Gutiérrez, Eran Zahavi en Ryan Thomas beginnen op de bank. Naast Boscagli ontbreken ook Marco van Ginkel, Mario Götze, Nick Viergever, Cody Gakpo, Armando Obispo, Richard Ledezma en Maximiliano Romero bij de Eindhovenaren.

Volg FCUpdate.nl nu ook op Instagram

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen