'Twente wil Narsingh van uitzichtloze situatie verlossen'

19 januari 2021, 18:26

FC Twente wil Luciano Narsingh spoedig binnenhalen als vervanger van de geblesseerde Vaclav Cerny. De buitenspeler heeft weinig tot geen sportief perspectief in De Kuip meer, mede vanwege het fit worden van Luis Sinisterra en Ridgeciano Haps en de winterse komst van David Pratto. De Tukkers hopen te profiteren van de situatie.

Dat zou FC Twente's technisch directeur Jan Streuer hebben bevestigd tegenover TC/Tubantia. Het zou gaan om een verhuurbeurt voor de rest van dit seizoen. Daarbij zullen de Tukkers wel een deel van het salaris moeten overnemen, aangezien Narsingh's contract deze zomer afloopt in De Kuip. Feyenoord zal hem derhalve niet in de picture hoeven zetten om nog een transferbedrag te ontvangen, maar willen wel af van zijn forse salaris.

Lees ook: FC Twente alsnog de markt op na zware blessure Cerny

Narsingh verdient in De Kuip naar verluidt namelijk een loon van ongeveer een miljoen euro, maar komt desondanks nog maar amper in actie onder Dick Advocaat. Bij FC Twente vertrokken deze winter voorin onder anderen Lazaros Lamprou, Alexander Jeremejeff en Halil Dervisoglu. Met de komst van Issah Abass hadden de Tukkers in principe de selectie rond, maar door de blessure van Cerny is er alsnog een aanwinst nodig voorin.

Volg FCUpdate.nl nu ook op Instagram!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen