Eiting met succes geopereerd, herstel vindt plaats bij Ajax

19 januari 2021, 14:47

Carel Eiting zal door zijn blessure voorlopig terugkeren naar Amsterdam. De aan Huddersfield Town verhuurde middenvelder wordt daar geopereerd en zal daarna bij de club waar hij onder contract staat ook herstellen. De verwachting is dat Eiting er in ieder geval zo'n drie maanden uit ligt. 

Huddersfield-manager Carlos Corberán liet eerder al weten in gesprek te zijn met Ajax om tot een oplossing te komen voor de middenvelder. Die oplossing lijkt nu gevonden. "Carel Eiting gaat herstellen bij Ajax, want daar wordt hij ook geopereerd", communiceerde de trainer via het Twitterkanaal van de club. "We weten dat zijn operatie goed is verlopen, maar Ajax moet nu zijn revalidatie regelen en zijn situatie onder controle houden. We weten dat hij niet snel terug zal zijn." 

Voor Eiting zit het seizoen er daarmee al bijna op. In theorie zou de middenvelder Huddersfield Town in de laatste wedstrijden van het seizoen nog van dienst kunnen zijn. Bij de Engelse club was hij dit seizoen een vaste waarde. In het Championship was hij in negentien wedstrijden goed voor drie doelpunten en drie assists. Bij Ajax beschikt Eiting over een contract dat volgend jaar zomer afloopt. Mede door blessureleed speelde Eiting nog maar 31 wedstrijden in de Amsterdamse grootmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen