Koeman twee duels zonder geschorste Messi

19 januari 2021, 15:14

FC Barcelona zal het twee wedstrijden moeten stellen zonder Lionel Messi. De Argentijn is voor twee wedstrijden geschorst na de slaande beweging die hij maakte tijdens de finale van de Spaanse Super Cup tegen Athlétic Bilbao. Dat maakte de aanklager dinsdagmiddag bekend.

In de finale van de Super Cup - die uiteindelijk met 2-3 verloren ging - werd Messi voor het eerst in zijn carrière van het veld gestuurd. Dat gebeurde na een slaande beweging richting Bilbao-speler Asier Villalibre. De overtreding zag er zeer onsportief uit, maar trainer Ronald Koeman nam het na afloop voor zijn sterspeler op. "Ik snap waar zijn frustratie vandaan komt", zei hij. "Ik weet niet precies hoeveel, maar er zijn verschrikkelijk vele overtredingen op hem gemaakt tijdens de wedstrijd."

Door zijn schorsing mist Messi de Copa del Rey-wedstrijd tegen Cornella van aanstaande donerdag en de uitwedstrijd in La Liga tegen Elche, de zondag erop. Koeman zal zonder zijn sterspeler de goede lijn van de afgelopen weken moeten zien door te trekken. De verloren Super Cup-finale was pas de eerste keer in het nieuwe jaar dat er niet gewonnen werd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen