FC Emmen
0 – 0
Sparta

Wormuth verwijst naar stuntploeg Kiel in aanloop naar Feyenoord

Wormuth verwijst naar stuntploeg Kiel in aanloop naar Feyenoord

19 januari 2021 – Heracles Almelo wacht morgenavond (woensdag) de zware klus om Feyenoord in De Kuip uit te schakelen in de KNVB Beker. Trainer Frank Wormuth weet dat het lastig zal worden, maar gelooft in een resultaat. Hij verwijst daarbij naar Holstein Kiel, dat onlangs wist te stunten door Bayern München uit te schakelen in de DFB Pokal. "Een lastige bekerwedstrijd in een zeer druk programma", vatte Wormuth samen op de clubwebsite. "De competitie is voor ons het belangrijkst, maar ook in het bekertoernooi willen we zo ver mogelijk komen. Na de overwinning op Telstar (3-0, red.) wacht ons nu een zeer zware tegenstander."

Toch hoopt Wormuth dat zijn ploeg in ieder geval alles zal geven. "Natuurlijk zijn wij de underdog, maar dat zegt niet altijd alles. Kijk bijvoorbeeld naar Holstein Kiel uit de tweede Bundesliga, dat vorige week Bayern München verraste. In december hebben we verdienstelijk gelijkgespeeld (0-0, red.) en morgen gaan we er opnieuw alles aan doen." 

Heracles zal het dan wel moeten stellen zonder Navajo Bakboord. De verdediger herstelt goed van een knieblessure, maar een rentree zal nog even op zich laten wachten. De inzetbaarheid van oud-Feyenoorder Mats Knoester, die met een spierblessure kampte, is twijfelachtig. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 maart 2021

  2. donderdag 4 maart 2021