FC Emmen vergroot Peruaans contingent met La Torre

FC Emmen vergroot Peruaans contingent met La Torre

18 januari 2021 – De vijfde winteraanwinst van FC Emmen is een feit. De Emmenaren hebben zich versterkt met Didier La Torre, een achttienjarige aanvallende middenvelder uit Peru. La Torre is tot medio 2023 met een optie voor een extra seizoen vastgelegd.La Torre komt transfervrij over uit Peru. Onlangs liep zijn contract Allianza Lima af. Bij die club hebben landgenoten Miguel Araujo en Sergio Peña eveneens een verleden. Na Jari Vlak, Jean Pierre Rhyner, Elias Frei en Kerim Frei is La Torre alweer de vijfde speler die FC Emmen deze transferperiode komt versterken.

"Didier geldt als een groot talent in Peru en we volgen hem al enkele maanden. Ik ben blij dat we hem hebben kunnen binnenhalen. We zien hem vooral als een investering in de toekomst, maar met zijn snelheid, passeerbewegingen en tweebenigheid kan hij mogelijk ook dit seizoen zijn waarde bewijzen", is voorzitter Ronald Lubbers in zijn nopjes met de komst van de middenvelder.

La Torre is vanwege de benodigde werkvergunning en internationale overschrijving niet direct inzetbaar. Verwacht wordt dat het afronden van het proces zeker nog een aantal dagen gaat duren.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 8 maart 2021

  2. zondag 7 maart 2021