ADO Den Haag haalt met Gomelt vierde winteraanwinst

18 januari 2021, 15:13

ADO Den Haag heeft maandagmiddag de vierde winteraanwinst binnengehaald. Na Dary Janmaat, Juan Familia-Castillo en Marko Vejinovic heeft de club middenvelder Tomislav Gomelt (26) vastgelegd voor de rest van dit seizoen. De controleur komt transfervrij over van Crotone, de hekkensluiter in de Italiaanse Serie A.

Dat heeft ADO Den Haag maandag bekend gemaakt. "Toen ik de kans kreeg om bij deze mooie club te komen, wilde ik deze meteen pakken. Ik denk dat mijn speelstijl bij ADO Den Haag en de Eredivisie past. Bij Crotone speelde ik met name als verdedigende middenvelder, maar ik kan eigenlijk alle rollen op het middenveld invullen", vertelt de Kroaat, die eerder speelde voor onder anderen HNK Rijeka (Kroatië), Dinamo Boekarest (Roemenië) en Lorca (Spanje).

"Tomislav is een volwassen defensieve middenvelder met een mooi linkerbeen. Hij kan ons helpen met het waarborgen van de balans in ons middenveld. Als Technisch Hart zijn wij verheugd met zijn komst", licht Martin Jol de vierde winteraanwinst toe. Net als Janmaat en Vejinovic moet ook Gomelt de ploeg van Ruud Brood voorzien van wat meer ervaring. Dit seizoen kwam hij slechts tot zeventien minuten verdeeld over twee optredens namens Crotone, waardoor hij in de Hofstad meer sportief perspectief heeft. Ook Gianni Zuiverloon werd al binnengehaald, maar hij kwam voor de winterstop al binnen in de Hofstad.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen