Leonardo verwacht gewilde Neymar en Mbappé bij PSG te houden

18 januari 2021, 14:33

Paris Saint-Germain's technisch directeur Leonardo rekent erop ook de komende jaren nog te kunnen genieten van Kylian Mbappé en Neymar in Parijs. De twee sterspelers worden veelvuldig in verband gebracht met een transfer, maar volgens de Braziliaanse technisch eindverantwoordelijke is een langer verblijf gewoon aan de orde. Ook gaat hij in op de interesse in FC Barcelona's Lionel Messi

"Ik hoop dat Neymar en Mbappé er ook van overtuigd zijn dat PSG op dit moment de juiste plek is voor hen. Ambitieuze spelers met een hoog niveau", aldus Leonardo tegenover France Football. "We moeten ervoor zorgen dat wij tegemoet kunnen komen aan hun wensen en eisen de komende jaren en zij aan onze verwachtingen voldoen."

Lees ook'Real Madrid zet hoog in op 'Operatie Mbappé''

Over de geruchten rondom Messi, die de club met de komst van Mauricio Pochettino verder heeft gestimuleerd, wilde Leonardo niet praten. Wel bevestigde hij de potentiële interesse. "Spelers zoals Messi staan altijd op de lijstjes van PSG, maar dit is niet het moment om daarover te praten", zei Leonardo. "Nee, we hebben nog niet met Messi gesproken. Maar we houden ons aanbevolen voor het geval dat." De kleine Argentijn gaat pas na dit seizoen in op zijn toekomst.

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram! 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen