Toornstra baalt: "Iedereen zit stuk en zo moet het ook zijn"

Toornstra baalt: "Iedereen zit stuk en zo moet het ook zijn"

18 januari 2021 – Jens Toornstra is ondanks het goede spel van Feyenoord zondagmiddag niet tevreden over het verloop van De Klassieker. De middenvelder van de Rotterdammers merkt dat iedereen er flink doorheen zit na de nipte nederlaag. "We hadden bijna bovenaan kunnen staan, dat hebben we nagelaten."

Dat vertelt hij tegenover NU.nl over de verloren wedstrijd tegen Ajax. "Iedereen zit stuk, dat zag ik na afloop al in de kleedkamer. En zo moet het ook zijn", vindt Toornstra. "Daardoor kwam deze nederlaag hard aan. Qua spel kunnen we misschien tevreden zijn, maar als je met lege handen staat moet je dat eigenlijk niet hardop zeggen."

Lees ook: krantenoverzicht: 'Met het nodige geluk pakte Ajax de drie punten'

Volgens Toornstra was het optreden van Feyenoord in Amsterdam 'weleens een nieuwe gewaarwording', nadat het de laatste jaren er vaak pijnlijke nederlagen geleden had. "Misschien heeft dat onbewust meegespeeld. Maar vanaf de 25e minuut waren we minimaal gelijkwaardig. Toen gooiden we de schroom van ons af en creëerden we veel kansen", oordeelde de middenvelder.

FCUpdate.nl vind je ook op Instagram

gerelateerd