FC Emmen
0 – 0
Sparta

Gakpo mogelijk weken 'out', duel met Feyenoord onzeker

Gakpo mogelijk weken 'out', duel met Feyenoord onzeker

18 januari 2021 – PSV heeft een flinke domper te verwerken gekregen over Cody Gakpo. De buitenspeler viel tegen Sparta Rotterdam zaterdagavond uit met een enkelblessure. De eerste geluiden zijn dat hij minimaal enkele weken uit de roulatie ligt. De topper tegen Feyenoord komt dan ook mogelijk zelfs te vroeg.Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Hoewel de exacte ernst nog vastgesteld moet worden, zijn de eerste geluiden dat uit de reeds afgenomen MRI-scan blijkt dat Gakpo minimaal enkele weken uit de roulatie zal liggen. Een domper omdat de buitenspeler in uitstekende vorm verkeert dit seizoen en met vijf goals en twee assists een prima Eredivisiejaar kent.

Bovendien kan Schmidt ook nog altijd niet beschikken over aanvaller Mario Götze, die eveneens opgetraind wordt richting de ontmoeting met Feyenoord. Voor de volgende Eredivisie-topper over een kleine twee weken, wacht PSV nog de wedstrijden tegen FC Volendam (KNVB Beker), RKC Waalwijk en FC Emmen.

Voor Gakpo zelf is het ook een tegenvaller: met zijn goede spel speelt de aanvaller zich momenteel in de kijker van bondscoach Frank de Boer. Hoewel de volgende interlandperiode van het Nederlands elftal pas begin maart is, komt deze enkelblessure van de buitenspeler ook in dit kader zeer ongelegen.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 maart 2021

  2. donderdag 4 maart 2021