Lyon snijdt zich in de vingers met peperdure nederlaag

17 januari 2021, 23:03

Voor de tweede keer op rij heeft Olympique Lyon punten laten liggen in de Ligue 1. Bij winst op FC Metz was het team van Memphis Depay aan kop gekomen in de competitie, maar tegen FC Metz ging het helemaal mis. Een late tegengoal dompelde Lyon in rouw: 0-1.

Lyon wist dat het bij een zege de koppositie weer over zou nemen van Paris Saint-Germain. Die ploeg staat net als Lille, dat eerder vandaag wel won, op 42 punten. Lyon heeft er 40 en had bij winst dus over die concurrenten heen kunnen wippen. Ondanks een veldoverwicht en veel kansen, slaagde Lyon er niet in om een bres te slaan in de verdediging van Metz.

Een kwartier voor tijd had Lyon dé kans om te scoren, maar Karl-Toko Ekambi zag zijn doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Alsof dat nog niet erg genoeg was voor Lyon, scoorde tegenstanbder ook nog. Aaron Leya-Iseka maakte in de absolute slotfase de enige goal van de wedstrijd. Lyon moet genoegen nemen met de derde plek op de ranglijst. Memphis deed overigens de hele wedstrijd mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen