Dost en Lang scoren weer voor winnend Club Brugge

17 januari 2021, 20:14

Net als tegen Sint-Truiden hebben Bas Dost en Noa Lang ook zondagavond voor een Nederlandse dubbelslag gezorgd in de Jupiler Pro League. In zijn tweede wedstrijd voor Club Brugge was Dost net als bij zijn debuut doeltreffend voor zijn nieuwe werkgever. Datzelfde gold voor Lang, waardoor Brugge eenvoudig met 0-3 won bij Beerschot.

Bij zijn tweede optreden voor Brugge was het na vijftien minuten alweer raak voor Dost. De aanvaller scoorde met een echte spitsengoal en hielp de koploper aan een voorsprong. Vier minuten later was het via Odilon Kossounou ook al 0-2. Brugge deed het vervolgens rustiger aan, maar scoorde nog wel een keer. Dat gebeurde pas in de slotfase via Lang. Hij was wederom trefzeker en droeg zijn goal op aan zijn overleden oma.

Door de zege slaat de koploper een gat van zeven punten met het RC Genk van John van den Brom. Die uitdager verloor zaterdag met 2-0 Excelsior Moeskroen. Beerschot staat negende, maar is aan een slechte serie bezig. Het won al zeven speelronden op rij al niet meer.