Manchester United laat na om Liverpool dreun uit te delen

17 januari 2021, 19:23

Manchester United heeft zondagavond nagelaten om Liverpool een keiharde dreun uit te delen in de Engelse titelstrijd. De ploeg van Ole Gunnar Solskjær kende een moeizame eerste helft, maar kregen na de pauze diverse kansen om The Reds een voorlopige knock-out uit te delen. Alisson toonde zijn waarde en hield de formatie van Jürgen Klopp op de been en zag hoe zijn ploeggenoten aan de andere kant ook de kansen lieten liggen (0-0).

De openingsfase van de absolute Premier League-topper, die United begon als koploper met een voorsprong van drie punten op Liverpool, was duidelijk voor de thuisploeg. Een schotje van Xherdan Shaqiri, net naast, was het gevaarlijkste wat de mannen van Klopp produceerden. Met Georginio Wijnaldum als basisspeler had de regerend landskampioen het betere van het spel, maar Donny van de Beek zag vanaf de bank toe hoe zijn ploeggenoten de zaken steeds beter op orde kregen.

In de tweede helft kwam de in dit seizoen in bloedvorm verkerende Bruno Fernandes steeds meer in zijn kracht. Eerst werkte hij een vrije trap net aan de verkeerde kant langs de paal en een klein kwartier voor tijd vond de Portugees Alisson op zijn weg bij een volgende poging. De Braziliaanse goalie had vlak daarna ook een fraaie redding op een inzet van Paul Pogba, die van dichtbij op de doelman schoot.

Lees ookFernandes troeft El Ghazi af en schrijft PL-geschiedenis

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen