'Spartak Moskou praat met Ajax over transfer Promes'

17 januari 2021, 15:52

Spartak Moskou is met Ajax in gesprek over een overgang van Quincy Promes. Dat stelt directeur Anton Fetisov tegenover het Russische medium Sports. "Ik kan zeggen dat de partijen contact hebben. De onderhandelingen zijn aan de gang", laat hij weten.

De afgelopen week is Promes een aantal keer gelinkt aan een terugkeer naar Spartak Moskou. Bovengenoemd medium stelde onlangs dat Promes een transfer naar de Russsische club wel ziet zitten en dat Ajax bovendien niet onwelwillend staat tegenover een vertrek van de 29-jarige aanvaller. Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf vertelde zaterdag dat hij de kans klein acht dat Promes de overstap maakt naar Spartak Moskou.

Promes is bezig aan een moeizaam seizoen bij Ajax en is in tegenstelling tot het vorige voetbaljaar niet verzekerd van een basisplaats, maar komt desondanks regelmatig aan spelen toe.  Een maand geleden werd de aanvaller gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident. Na twee dagen vast te hebben gezeten kwam Promes op vrije voeten omdat er geen gronden waren om hem in voorlopige hechtenis te houden. Wel is hij nog altijd verdachte in de zaak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen