FC Emmen
0 – 1
Sparta

Koukleumende Wormuth: "Ik heb denk ik vijf kilometer gelopen"

Koukleumende Wormuth: "Ik heb denk ik vijf kilometer gelopen"

17 januari 2021 – Het lukte Heracles Almelo zaterdag niet om de 4-0 zege tegen FC Emmen een goed vervolg te geven. In een koud Erve Asito verloren de Heraclieden met 0-2 van FC Utrecht door doelpunten van Sander van de Streek en Adrián Dalmau. Van het spel van zijn ploeg werd Frank Wormuth niet bepaald warm."Op alle vlakken was de tegenstander beter", oordeelde Wormuth na afloop van de wedstrijd tegenover RTV Oost. "Ik had het gevoel dat Utrecht echt wilde winnen. Dat heb ik in iedere actie gezien en wij hebben het geprobeerd, we waren aardig, we hebben combinaties gehad. Maar uiteindelijk hebben we geen kans gehad, dan kun je ook niet winnen."

Bij zowel de 0-1 als de 0-2 ging doelman Janis Blaswich niet vrijuit. Wormuth neemt zijn landgenoot echter niets kwalijk. "Janis heeft in de laatste weken zo goed gespeeld, zijn prestaties waren perfect. We moeten het accepteren, het kan gebeuren. Jammer, maar kan gebeuren", aldus de trainer, die gedurende de wedstrijd weinig op de bank zat. "Ik was heel erg actief, ik heb denk ik vijf kilometer gelopen."

Aanvoerder Robin Pröpper was wat harder in zijn oordeel dan Wormuth. "Het was aan alle kanten ondermaats. Het is eigenlijk bizar dat het maar 2-0 is geworden", zei hij tegenover Tubantia. "Door de moeilijke omstandigheden hebben we geprobeerd om er een vechtwedstrijd van te maken en dan valt en staat alles met hoe je de duels aangaat. Maar we zijn op alle fronten afgetroefd. Wat dat betreft was ik vanavond wel jaloers op Utrecht."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 maart 2021

  2. donderdag 4 maart 2021