Spoorboekje: AC Milan, Arsenal en NAC Breda moeten aan de bak

18 januari 2021, 07:00   Bijgewerkt: 17 januari 2021, 23:48

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 18 januari.

Specials

ErediVisie

Net als na ieder Eredivisie-weekend blikken we ook vandaag in onze rubriek ErediVisie terug op het afgelopen weekend. Welke zaken vielen op? 

Wedstrijden

Cagliari - AC Milan (20.45 uur)

AC Milan vervolgt vanavond de titelrace met een uitwedstrijd tegen laagvlieger Cagliari. Zlatan Ibrahimovic is helemaal hersteld van blessureleed en kan in de Serie A zijn rentree in de basis maken. Tegenover de terugkeer van de Zweedse superster staat wel de absentie van Hakan Calhanoglu en Theo Hernández. Zij hebben positief getest op het coronavirus en zitten in quarantaine.

Arsenal - Newcastle United (21.00 uur)

Alan Shearer meende een maand geleden dat Arsenal moet vrezen voor degradatie, maar na sterke reeks met tien punten in vier wedstrijden kijkt men bij de Londense club eigenlijk alleen nog maar omhoog. Omdat de verschillen dit seizoen erg klein zijn in de Premier League, staat Arsenal alweer bijna in het linkerrijtje. Bij een zege tegen Newcastle United haakt het team van trainer Mikel Arteta zelfs aan bij de subtop.

Jong PSV - NAC Breda (21.00 uur)

NAC Breda krabbelt na een moeilijke periode weer op. De ploeg van trainer Maurice Steijn hoopt nog altijd bij de eerste twee in de Eerste Divisie en heeft daar een goede tweede seizoenshelft voor nodig. De achterstand op de twee promotieplekken bedraagt elf punten. Dat gat kan met drie punten worden verkleind als er vanavond wordt gewonnen bij Jong PSV, de nummer zestien van de ranglijst.

Voetbal op tv

18.45 uur: Jong FC Utrecht - Jong Ajax, ESPN - live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica - voetbaltalkshow

20.30 uur: Hamburger SV - VfL Osnabrück, ESPN 4 - live verslag van het 2. Bundesliga-duel

20.45 uur: Cagliari - AC Milan, Ziggo Voetbal - live verslag van het Serie A-duel

21.00 uur: Arsenal - Newcastle United, Ziggo Select - live verslag van het Premier League-duel

21.00 uur: Jong PSV - NAC Breda, ESPN - live verslag van het Eerste Divisie-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen