Teleurstelling bij ADO: "We zijn voor elkaar door het vuur gegaan"

16 januari 2021, 23:31

Ruud Brood en Michiel Kramer balen als een stekker dat ADO Den Haag er niet in slaagde om de 0-1 voorsprong over de streep te trekken op bezoek bij AZ. De Hagenaars gingen in de slotfase nog met 2-1 onderuit en dat vonden zowel de trainer als de spits behoorlijk onnodig.

"Ons plan was redelijk, al weet je natuurlijk dat je hier moet verdedigen", vertelde Brood na afloop voor de camera van ESPN. "In de eerste helft blijft het met een beetje geluk 0-0 en daarna komen we zelfs op 0-1. Dan ga je er in geloven en het is een teleurstelling dat de tegendoelpunten op deze manier vallen. Het team heeft hard gewerkt en het is jammer dat je met nul punten weggaat bij AZ. Ik heb een aantal jongens gezien dat keihard heeft gewerkt voor een resultaat. Maar het is vervelend dat we geen punten hebben."

Doelpuntenmaker Kramer zag ook veel werklust bij de bezoekers. "Natuurlijk is AZ beter, maar het is een teleurstelling dat wij niet beloond worden", aldus de spits. "Het is zonde dat we geen resultaat halen. Het is zuur dat we in ieder geval een puntje hadden kunnen pakken. Maar we hebben hard gewerkt en kunnen elkaar gewoon in de ogen kijken. Als wij zo spelen als vandaag dan gaan wij echt wel wedstrijden winnen. We hebben hard gewerkt en zijn voor elkaar door het vuur gegaan."

Lees ook: AZ kruipt door het oog van de naald en pakt drie punten bij ADO

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen