Boadu kritisch op eigen doelpuntenproductie: "Nee, is niet best"

16 januari 2021, 23:15

Met een succesvol slotoffensief heeft AZ zich naar drie punten geknokt tegen laagvlieger ADO Den Haag. Invaller Zakaria Aboukhlal groeide met twee treffers uit tot matchwinner, maar eigenlijk had het Myron Boadu moeten zijn die de complimenten zou krijgen. De jonge aanvaller was echter slordig in de afronding. Na afloop was hij kritisch op zichzelf.

De talentvolle spits staat pas op vier treffers dit seizoen. "Dat is niet best, hè... Ik verwacht veel meer van mezelf", was Boadu hard voor de camera van ESPN. "Maar ik houd vertrouwen in mezelf, hoe moeilijk het ook is. Het is hopen dat het tij gaat keren." Met de kritiek dat de gebrekkige afronding te maken heeft met zijn techniek, is hij het niet eens. "Nee, dat vind ik onzin."

Boadu werd vanaf de zijkant aangemoedigd om door te gaan. Of dat hem helpt? "Hmm, dat weet ik niet. Ik ben overtuigd van mijn kwaliteiten en dat het gaat komen. Op de training ben ik bezig met schieten van afstand, ook het koppen moet beter", was Boadu zelfkritisch. "Maar ik ben blij met de zege."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen