Eerste finale voor Koeman: "Is niet het belangrijkste"

16 januari 2021, 19:45

Ronald Koeman maakt zich met FC Barcelona klaar voor de eerste finale onder zijn hoede. De Nederlandse coach neemt het zondag op tegen Athletic de Bilbao in strijd om de Supercopa. Hoewel aanvoerder Lionel Messi bij de wedstrijdselectie zit, is het nog de vraag of de Argentijn in actie kan komen.

Koeman heeft nog niet bepaald of Messi gaat spelen. "Het is aan hemzelf of hij morgen minuten gaat maken. Hij heeft voor zichzelf getraind en sluit aan bij de groep", zei Koeman op de persconferentie. Hopen doet hij logischerwijs wel. "Als je met de beste kan aantreden, is dat een wereld van verschil. Het team heeft meer vertrouwen als hij speelt. Ik hoop dat hij kan spelen morgen."

Voor Koeman gaat niet alles op de wedstrijd van zondag. "Natuurlijk is het belangrijk omdat het om een prijs gaat, maar het is niet het meest belangrijke." Risico's nemen zal hij dan ook niet doen. "Het seizoen is nog lang en er staan ons nog veel wedstrijden te wachten." De finale begint om 21.00 uur. Twee weken geleden gaf Barça nog het goede voorbeeld door met 2-3 te winnen op bezoek bij de Basken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen