Bijlow maakt na drie maanden rentree op training

Bijlow maakt na drie maanden rentree op training

16 januari 2021 – Goed nieuws voor Dick Advocaat: Justin Bijlow heeft zijn rentree op het trainingsveld gemaakt. De 22-jarige sluitpost van Feyenoord staat al drie maanden aan de kant met een voetblessure. Logischerwijs komt de Klassieker van dit weekend nog te vroeg, maar een rentree lijkt aanstaande.Begin november raakte Bijlow geblesseerd aan zijn voet, vlak voordat hij zich voor het eerst zou gaan melden in de selectie van het Nederlands elftal. Bijlow moest zich afmelden en zou tot het einde van het jaar aan de kant staan, maar moet zijn rentree dus enkele weken uitstellen. De dag voordat Feyenoord op bezoek gaat bij Ajax, meldde Bijlow zich weer op het trainingsveld.

Toen de jeugdexponent van de Rotterdammers geblesseerd raakte, sloeg de paniek in De Kuip toe. Gevreesd werd voor mindere resultaten met Nick Marsman onder de lat, maar Feyenoord bezet knap de tweede plaats in de Eredivisie. Marsman maakt juist een uiterst solide indruk en heeft een fraaie statistiek: geen doelman in de Eredivisie noteerde tot dusverre een hoger reddingspercentage dan Marsman.

Feyenoord neemt het zondagmiddag om 16.45 uur op tegen Ajax. De ploeg van Erik ten Hag bezet de koppositie, op drie punten achterstand gevolgd door Feyenoord. Voor het eerst sinds het seizoen 2013/2014 staan de aartsrivalen als nummer een en twee van de Eredivisie tegenover elkaar.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 maart 2021

  2. vrijdag 5 maart 2021

  3. donderdag 4 maart 2021