De Ligt nog altijd niet corona-vrij en ontbreekt tegen Inter

16 januari 2021, 15:16

Matthijs de Ligt ontbreekt ook bij Juventus dit weekend nog in de Italiaanse topper tegen Internazionale. De centrale verdediger test nog altijd positief op het coronavirus en mist daarom de derde wedstrijd op rij bij de Oude Dame. Ruim een week geleden kwam naar voren dat de achterhoedespeler besmet is met het virus en daarvan is hij nog altijd niet hersteld. 

Dat heeft Pirlo zaterdag bekend gemaakt tijdens de persconferentie voorafgaand aan de topwedstrijd. "De Ligt is een belangrijke speler voor ons, maar we hebben de vervangers klaarstaan voor hem", zei de oefenmeester in aanloop naar het treffen met Internazionale. Positief voor de coach is dat Federica Chiesa en Weston McKennie wel gewoon inzetbaar zijn.

Zonder De Ligt won Juventus probleemloos van Sassuolo vorig weekend in de Serie A, terwijl het in de achtste finales woensdagavond van Genoa won. In beide wedstrijden hield de ploeg van Andrea Pirlo zonder de Nederlandse verdediger overigens niet de nul. De wedstrijd om de Italiaanse Super Cup is na de topper tegen Inter woensdagavond de komende wedstrijd: het is nog onduidelijk of De Ligt die wel in actie kan komen. Sinds zijn rentree na zijn schouderblessure miste De Ligt nog geen minuut onder Pirlo tot deze coronabesmetting.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen