Van Stee baalt van door Sparta voorbarig gedeeld nieuws

16 januari 2021, 13:01

Henk van Stee wordt binnenkort ook verantwoordelijk voor de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. De technisch directeur van De Kasteelheren werd tijdens de nieuwjaarsreceptie echter door voorzitter Leo Ruijs al gepresenteerd als eindverantwoordelijke, maar dat was te voorbarig. "Het was dus veel te voorbarig van het bestuur om daar een persbericht over uit te laten gaan. Het is nog helemaal niet rond."

Dat vertelt Van Stee tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik krijg van iedereen felicitaties vanwege het bericht van onze voorzitter. En ja, Sparta heeft de intentie om mij verantwoordelijk te maken voor de gehele opleiding en die intentie heb ik zelf ook. Daarover dus geen misverstand", verduidelijkt de huidige technische man van de Rotterdammers.

"Alleen lijkt het me dan wel zo handig als de contractduur en verantwoordelijkheden dan eerst zwart op wit komen te staan. En dat is nog niet gebeurd", zei Van Stee, die daarmee taken overneemt van algemeen directeur Manfred Laros. "Ik ben het er helemaal mee eens dat de organisatiestructuur veranderd moet worden, dat is voor Sparta een goede zaak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen