Schuurs vroeg Ten Hag uitleg na plek op de bank tegen Twente

16 januari 2021, 12:40

Ajax-verdediger Perr Schuurs is afgelopen midweek naar Erik ten Hag gestapt om te vragen naar zijn reserverol tegen FC Twente. De rechtercentrale verdediger werd vervangen door Jurriën Timber, omdat die wendbaarder zou zijn tegen de handige aanvallers van de Tukkers. "Ik heb uitleg gevraagd aan de trainer en die vertelde dat hij een andere keuze had gemaakt."

Dat vertelt Schuurs tegenover de NOS. "Op de training had ik het al een beetje in de gaten", zei de sterke centrale verdediger over zijn plek op de bank. "Ten Hag moet de beste opstelling maken. Ik heb veel gespeeld tot nu toe en wil nu niet in de teleurstelling blijven hangen. Nu is het aan mij om te laten zien dat ik mentaal sterk genoeg ben om terug te komen."

Lees ook: Schuurs bleef ondanks interesse graag bij Ajax

Verder ging Schuurs in op zijn nieuwe contract, die hij vrijdag ondertekende. "Zo moeilijk ging het niet", vervolgde de tevreden Schuurs. "We hebben toen een plan gemaakt en dat plan van minuut één is nog altijd hetzelfde. Dat wil ik verder uitstippelen. Het was ook een bewuste keuze om hier te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen