Gewisselde Vlap krijgt nieuwe tik bij verliezend Anderlecht

15 januari 2021, 23:08

Michel Vlap mocht vrijdagavond eindelijk weer eens in de basis beginnen bij Anderlecht. De middenvelder zal echter geen goed gevoel hebben overgehouden aan het bezoekje aan KAS Eupen. In het Kehrweg-Stadion verloor de Belgische topclub met 2-0 en werd Vlap al voor de rust gewisseld door trainer Vincent Kompany.

Anderlecht begon dramatisch aan de wedstrijd tegen middenmoter Eupen. Nadat Vlap al binnen het kwartier een gele kaart had gekregen, werd ploeggenoot Kemar Lawrence in de 39e minuut met een directe rode prent van het veld gestuurd. Daarop greep Kompany in en haalde hij de ongelukkige Vlap naar de kant. Met invaller Michael Murillo ging het echter niet veel beter, want Anderlecht liep na de thee tegen een pijnlijke nederlaag aan. Twee doelpunten van Smail Prevljak deden de gasten de das om.

Voor Vlap is het een nieuwe domper bij de Belgische topclub, waar hij dit seizoen pas acht wedstrijden speelde. De ex-speler van sc Heerenveen wordt gelinkt aan een vertrek uit Brussel en is niet gelukkig met de huidige situatie. Anderlecht is na 21 speelronden terug te vinden op de vijfde plaats in de Jupiler Pro League. Het verschil met koploper Club Brugge is inmiddels tien punten. Eupen, waar Menno Koch vrijdag de gehele wedstrijd op de bank bleef, is de nummer twaalf van de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen