Tagliafico heeft zin in topper: "Een Klassieker spelen is altijd mooi"

15 januari 2021, 21:18

Nicolás Tagliafico kijkt uit naar de kraker tussen Ajax en Feyenoord. De linksback hoopt zondagmiddag het gat met de aartsrivaal te vergroten en baalt dat er geen supporters aanwezig kunnen zijn in de Johan Cruijff ArenA. Vorig seizoen maakte de Argentijn nog een van de Amsterdamse doelpunten in de Klassieker.

Tagliafico debuteerde in 2018 tegen Feyenoord en was tijdens de vorige editie trefzeker. "Hopelijk kan ik dat nu herhalen", aldus de linkspoot in gesprek met ESPN. "Voor voetballers zijn dit speciale wedstrijden. Een Klassieker spelen is altijd mooi. Tijdens mijn debuut werd ik uitgeroepen tot Man of the Match. Helaas is het nu zonder fans. Dus dat maakt het wat minder intens. Maar het zijn wedstrijden die een voetballer altijd wil spelen."

Het afgelopen jaar was er veel interesse voor Tagliafico, die zijn contract bij Ajax uiteindelijk verlengde. "Ik voel met goed hier. Als er een andere club komt, zal ik daar samen met Ajax over nadenken. We zullen dan bekijken wat het beste is voor ons allebei. Ik zit hier nu drie jaar en misschien worden dat er drieënhalf of misschien zelfs vijf. Ik probeer het hier zo goed mogelijk te doen en heb het in ieder geval uitstekend naar mijn zin."

Lees ook: Ajax neemt les PSV-thuis mee naar 'graadmeter' tegen Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen