Hans de Koning kent kracht Heerenveen: "Ik weet wat zij kunnen"

15 januari 2021, 20:53

Hans de Koning hoopt zondagmiddag het gat met de degradatiezone te vergroten. De trainer neemt het met zijn VVV-Venlo op tegen sc Heerenveen, waar twee oude bekenden van de oefenmeester onder contract staan. De Koning weet dan ook dat hij Henk Veerman en Joey Veerman goed in de gaten moet houden.

"Ik weet wat zij kunnen, maar ik weet ook wat ze niet kunnen", lacht de trainer op de clubkanalen van VVV. "Ik heb ze allebei aan de hand gehad bij FC Volendam. Dat zijn spelers die je altijd in de gaten moeten houden, maar dat zijn er nog wel een paar. Dat elftal zit niet lekker in zijn vel, al kan dat zomaar omslaan. Wij moeten ervoor zorgen dat dat dit weekend niet gaat gebeuren."

De in bloedvorm verkerende Giorgos Giakoumakis is natuurlijk ook van de partij in De Koel. "We doen het als team en Giakou kan daarin uitblinken met zijn doelpunten. Het is geweldig dat hij bij ons is", vervolgt De Koning, die meerdere spelers moet missen tegen Heerenveen. "Evert Linthorst is nog een vraagteken en voor Tobias Pachonik gaat het lastig worden. We weten dat Vito van Crooij geschorst is. We zullen zien wie er wel gaan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen